Stor 2:a på 74 kvm på Möllan i Malmö bytes mot 2:a eller 3:a på 50-65 kvm i Malmö med bra läge i juni/juli 2019. Hyra 8 554 kr.

Har en stor 2:a på 74 kvm på Möllan i Malmö som jag önskar byta mot en 2:a eller 3:a på 50-65 kvm i Malmö, helst med centralt läge. Bytet önskas tidigast mitten av juni, helst vid månadsskiftet juni/juli 2019. Lägenheten är en hyresrätt hos MKB. Byter gärna inom MKB men även andra hyresvärdar går bra. Lägenheten är belägen på fjärde våningen i en vacker byggnad från 1920-talet. Det finns diskmaskin i rymligt kök samt tvättmaskin och torktumlare i fint renoverat badrum. Det finns även tvättstuga på markplan som man kan boka genom nyckeltavla. Trevlig innergård med grillplats och cykelställ under tak. Det finns inbyggda garderober i sovrummet och en klädkammare med plats för mycket förvaring. Det får bo max 2 personer i lägenheten på grund av MKB:s regler. Hyran ligger för närvarande på 8 554 kr per månad men kommer att höjas något den 1 april 2019.

SVARA PÅ ANNONS

INFORMATION OM LEDIG LÄGENHET

Annonstyp

Lägenhetsbyte

Hyra

7000

Skåne län

Malmö

Tillagd

Äldre än två månader

Antal rum

1-3

Storlek

50

TÄNK PÅ....


När du svarar på en annons

LGH.se kan inte kontrollera huruvida en annonsör är seriös eller inte. Det är enkelt att vara anonym online varför bedrägerier förekommer. Betala aldrig pengar i förskott till någon du inte känner eller är säker på identiteten hos.


Svara på annons